Dr.Dudek Třezalkový olej—80ml

Svatojánský třezalkový olej na suchou, citlivou a podrážděnou pleť, masáže při péči o namožené svaly a bolavá záda, na opruzeniny a proleženiny.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594019662042 | Zbozi: 18108147

Popis produktu

Svatojánský třezalkový olej na suchou, citlivou a podrážděnou pleť, masáže při péči o namožené svaly a bolavá záda, na opruzeniny a proleženiny.

Užití

Na suchou, citlivou a podrážděnou pleť, na masáže při rehabilitační i domácí péči o namožené svaly a bolavá záda, na opruzeniny a proleženiny. Vhodný po slunění, jako přísada do koupelí a k potírání spánků při migrénách a neurózách.

Dávkování

Při masážích dle potřeby. Jako přísada do koupele: 1-2 polévkové lžíce do vany.

Fakta

  • masáže bolestivých a unavených svalů (Breussova masáž)
  • prohřívá až 2 hodiny
  • po slunění, výborný na popáleniny
  • ekzém, lupenka, opruzení, proleženiny, jizvy — zklidňuje kůži, startuje regenerační procesy
  • potírání spánků při migréně
  • relaxační přísada do koupelí
  • teplý prsní obklad při kašli

Složení

Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej), Hypericum Perforatum Extr. (extrakt z třezalky tečované), Tocopheryl Acetate (vitamín E)
Údaje o firmě
Od roku 1991 vyrábí speciální zdravotní biokosmetiku, masážní přípravky a regenerační doplňky podle osvědčených tradičních receptur a technologií výhradně z biologicky aktivních přírodních látek (sádlo, vosk, propolis, mumio, pektin, žloutek, líh, olej, voda, byliny, silice, vitamíny) a bez alergizujících chemických přísad. Výrobky jsou klinicky testovány, zdravotně schváleny, určeny též k péči o citlivou a problémovou pleť a jsou vhodné i pro alergiky, ekzematiky a děti. Mají výrazné ochranné, reparační a celkově regenerační působení a masti jsou vhodné i do mrazu. V České republice j jsou dodávány do lékáren, prodejen zdravotnických potřeb, bylin a zdravé výživy a specializovaných drogerií a obchodů buď prostřednictvím velkoobchodních firem, nebo přímo výrobcem.

Příbalový léták