Desam Wipes náhradní balení—100 ks

Zdravotnický prostředek

Dezinfekční ubrousky napuštěné alkoholovým dezinfekčním roztokem určené pro dezinfekci malých ploch a povrchů zdravotnických prostředků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594005393110 | Zbozi: 18126562

Popis produktu

Dezinfekční ubrousky napuštěné alkoholovým dezinfekčním roztokem určené pro dezinfekci malých ploch a povrchů zdravotnických prostředků.

Užití

Dezinfekční ubrousky napuštěné alkoholovým dezinfekčním roztokem určené pro dezinfekci malých ploch a povrchů zdravotnických prostředků odolných vůči působení alkoholů.
Dezinfekční ubrousky napuštěné směsí alkoholů
Snadné a rychlé použití
Neobsahuje aldehydy
Učinný na HCV
Dobrá materiálová snášenlivost
Učinný do 1 minuty.
Desam Wipes je vhodný k ošetření obtížně dostupných míst a k použití všude tam, kde je nutno zajistit rychlý dezinfekční efekt ( odkládací, manipulační, vyšetřovací plochy, povrchy zdravotnických prostředků, židle pro pacienty, madla, opěradla, držadla, vyšetřovací gynekologická křesla, ... ) . Je určen především pro zdravotnická zařízení a ordinace lékařů.
Desam Wipes je vhodný na povrchy z nerezové oceli, barevných kovů a jejich slitiny, pochromované a smaltované povrchy, sklo, porcelán, PVC apod.

Dávkování

Vytáhněte ubrousek z plastikové dózy a stírejte dezinfikovaný povrch. Dbejte na úplné smočení povrchu. Nechejte zaschnout. Používejte pouze ma suché povrchy. Silně znečištěné plochy nejprve mechanicky očistěte. Pro dezinfekci větších ploch použijte více ubrousků. Po použití dózu důkladně uzavřete. Není určeno pro dezinfekci pokožky.

Kontraindikace

Není vhodný na povrchy, které jsou citlivé na vyšší obsah alkoholů (plexisklo, akryláty a lakované povrchy). Před dezinfekcí musí být všechny elektrické přístroje vypnuty, pokud to provoz zařízení nedovoluje, zabezpečte přístroj před zapnutím. Neaplikovat na horké povrchy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Učinné látky: etanol, 2-propanol, kvarterní amoniová sloučenina.
Spektrum účinnosti: baktericidní včetně TBC, virucidní (adeno, polio HIV/HBV, HCV), fungicidní.
Nepoužívat na plexisklo a další povrchy narušitelné alkoholy. Nepoužívat na zapnuté elektropřístroje, v blízkosti otevřeného ohně, horké plochy apod.
Údaje o firmě www.bochemie.cz

Příbalový léták