Dermacol Gold Elixír Mask—Pro omlazení a obnovu buněk, 2x8g

Gold Elixír Omlazující maska s kaviárem okamžitě hloubkově omladí a zregeneruje pleť. Je obohacena o výtažek z kaviáru, který obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595003931519 | Zbozi: 18118728

Popis produktu

Gold Elixir Omlazující maska s kaviárem okamžitě hloubkově omladí a zregeneruje pleť.
Je obohacena o výtažek z kaviáru, který obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí.

Užití

Gold Elixir Omlazující maska s kaviárem okamžitě hloubkově omladí a zregeneruje pleť.
Je obohacena o výtažek z kaviáru, který obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí. Jemná textura bohatá na proteiny dodává pleti energii, zlepšuje přirozené funkce pleti a schopnost udržovat vlhkost. Vrací jí zářivý vzhled. Pleť je hloubkově omlazená, zvláčněná, projasněná a plná energie.
Pro všechny typy pleti.
Použití: Nanášíme silnou vrstvu na obličej, krk a dekolt s vynecháním očních partií.
Necháme působit 15-20 minut. Masku odstraníme navlhčeným vatovým tampónem. Pleť následně ošetříme krémem Dermacol GOLD ELIXIR. Masku doporučujeme používat jednou až dvakrát týdně.

Dávkování

Masku doporučujeme používat jednou až dvakrát týdně.

Poznámka

O společnosti Dermacol Historie DERMACOLU sahá do 60. let. Tehdy začíná ve
Filmovém studiu Barrandov vývoj a následně i výroba filmových a divadelních líčidel.
Svou úspěšnou dráhu tak zahajuje silně krycí make-up značky Dermacol, který byl prvním svého druhu v Evropě a jedním z prvních na světě. Licence na tento výrobek byla dokonce v roce 1969 prodána do Hollywoodu. O krásu mnoha slavných filmových hvězd tak pečovala kosmetika, která má svůj původ v české kosmetice Dermacol. Od samého začátku je pro značku Dermacol charakteristická spolupráce Filmového studia
Barrandov s Ustavem lékařské kosmetiky v Praze, úspěšné spojení specialistů v oblasti zdravé kosmetiky založené na lékařské bázi a odborníků na kosmetiku a filmová líčidla.
Laboratoře Dermacol začaly postupně vyvíjet další kosmetické přípravky pro péči o pleť a tělo, opalovací přípravky a celou řadu dekorativní kosmetiky. Zvláštní nabídka výrobků pěstící a čistící kosmetiky, pleťových masek, peelingů je určena pro použití v kosmetických salónech. Laboratoře Dermacol pečlivě sledují současné kosmetické trendy a neustále testují a vyvíjejí přípravky, které by uspokojovaly potřeby kombinace zdraví a krásy. Přípravky Dermacol se vyznačují velmi nízkým nebo nulovým obsahem konzervačních látek, a proto jsou vhodné i pro velmi náročnou péči o citlivou pleť.
Výrobky jsou lehounce parfemované nebo neparfemované. Na druhou stranu však výrobky obsahují koncentrace účinných látek, které pomáhají aktivně ošetřovat pokožku.
Dermacol netestuje své výrobky na zvířatech.
Údaje o firmě www.alphaduct.cz

Příbalový léták