Depilační krém Intimní Ladies & Men —75 + 30 ml

Depilační krém Intimní Ladies & Men: byl speciálně vyvinut pro extra jemné a efektivní odstranění nežádoucích chloupků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9005356008398 | Zbozi: 18121277

Popis produktu

Depilační krém Intimní Ladies 4 Men: byl speciálně vyvinut pro extra jemné a efektivní odstranění nežádoucích chloupků.

Užití

Depilační krém Intimní Ladies £ Men: byl speciálně vyvinut pro extra jemné a efektivní odstranění nežádoucích chloupků v citlivé intimní oblasti jak mužů tak žen. Je vhodný pro všechny typy pleti. Chloupky jsou odstraněny důkladně, nové chloupky jsou měkké a nezarůstají. Řezná poranění se sníží o 100%!
Pro naprostou snášenlivost výrobku v intimní oblasti obsahuje Depilační krém Intimní
Ladies 4 Men ochranný komplex. Jendá se o extrakt arniky, panthenol, alantoin a 3-fázový ochranný koncept.
Důležitá upozornění:
Používejte v souladu s přiloženým návodem.
Nikdy nenechte působit déle než 8 minut.
Obsahuje alkálie a sole kyseliny thioglykolové.
Nenechávejte v dosahu dětí.
V případě, že se dostane přípravek do očí, okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc.
Mezi dvěma aplikacemi by mělo uběhnout alespoň 72 hodin.
Důležitá upozornění PŘED použitím
Doporučujeme před prvním použitím Depilačního krému Intimní Ladies 4 Men ověřit reakci pokožky na malé části kůže. Jestliže se během 24 hodin neobjeví nežádoucí reakce, může začít s depilací. Nenanášejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku.
Důležitá upozorňění PO použití: - Důsledně opláchněte vodou. Jemně vetřete ošetřující krém. Nepoužívejte bezprostředně po použití depilačního krému pleťové mléko s obsahem alkoholu, mýdlo nebo intim spray.

Složení

Depilační krém
Obsahuje ochranný komplex s extraktem arniky, panthenolu, alantoinu a 3-fázového ochranného konceptu. - Extrakt z arniky: Tomu se přisuzuje tonizační účinek. V oblasti farmacie se používá arnika při lehkých poraněních a místních zaníceních pokožky a sliznice. - Panthenol: Vitamín napomáhající výstavbě kůže má na starosti hydrataci pokožky.
Zklidňuje pokožku. - Alantoin: Působí protizánětlivě.
Ošetřující krém
Obsahuje probiotický mléčný komplex a 3fázový ochranný koncept, které zmírňují případné podráždění pokožky, popř. dokonce zabraňují zcela výskytu podráždění. - Probiotický mléčný komplex: Regeneruje a znovuobnovuje mikrofloru pokožky. - 3fázový ochranný koncept: Silice z hadovce (Echinum): Zmírňuje podráždění pokožky a posiluje ji. Rostlina Srdcovice (Cardiospermum): harmonizuje a chrání podrážděnou pokožku. Steroly a sgualany ze slunečnicového oleje: slouží k obnově pokožky.
Vybrané aktivní látky z hadovce (Echinum) a Srdcovky (Cardiospermum), stejně tak i steroly a sgualany ze slunečnicového oleje tvoří tento vyjímečný 3-fázový ochranný koncept pro Vaši pokožku. - Vysoký podíl Omega-3 mastných kyselin obsažených v silici hadovky zmírňují podráždění pokožky, poskytuje jí ochranu a posiluje samotnou kůži. - Srdcovka harmonizuje a chrání podrážděnou pokožku. - Mimoto dodávají steroly a sgualany ze slunečnicového oleje poškozené pokožce důležité látky, které zajišťují její znovuobnovení.

Kontraindikace

Nenanášejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku.

Fakta

Návod na použití
Doporučujeme použít Depilační krém Intimní Ladies 8 Men nejlépe ve sprše nebo ve vaně. 1. K docílení optimálního výsledku doporučujeme opatrně zkrátit nežádoucí chloupky před první aplikací krému nůžkami. 2. Naneste prsty Depilační krém Intimní Ladies 4 Men na požadovaná místa. Dbejte na to, aby byly všechny chloupky pokryty všude stejně silnou vrstvou krému (1-3 mm).
POZOR: Krém se nesmí dostat do kontaktu se sliznicí. 3. Doba působení Depilačního krému Intimní Ladies 4 Men se liší podle síly chloupků a vzrůstu chloupků. 4. Jestliže se po 3 minutách chloupky jěště neuvolňují, nechte krém působit trochu déle.
Nikdy ne ale déle než 8 minut. (Mezitím zkuste, zda se již chloupky neuvolňují). 5. Po době působení smyjte krém pod tekoucí vodou společně s chloupky pomocí houbičky (silnými, krouživými pohyby). Důkladně opláchněte. 6. Po osušení vmasírujte přiložený Depilan ošetřující krém. K dosažení hebké pokožky doporučujeme aplikovat ošetřující krém také mezi depilacemi.
Dermatologické testy:
Depilan Intimní depilační krém —- sensitive byl rozsáhle testován | nezávislou dermatologickou laboratoří pod několikanásobnou lékařskou kontrolou.
Test snášenlivosti s pokožkou - Testováno na 100 osobách. Výsledek testu snášenlivosti s pokožkou - " Velmi dobrý "
Aplikace - použití - 4 týdenní test - Testováno na 60 osobách. Posudek dermatologů zní: " Celkem lze říci, že bylo zjištěno, že tento výrobek - "Depilan Intimní depilační krém " v 4 týdenním testu aplikace nebo použití byl z klinicky -dermatologického hlediska hodnocen jako " Velmi dobrý ! " u mužů i žen.
Údaje o firmě www.depilan.cz

Příbalový léták