Conceive Plus Lubrikační gel Aplikáto—3 ks

Zdravotnický prostředek

Lubrikační gel ve 3 aplikátorech pro podporu početí. Používejte, pokud chcete otěhotnět. Přátelský k spermiím. Používají úspěšně ženy na celém světě, výrazně zvyšuje pravděpodobnost početí, otěhotnění. Malé praktické balení po 3 ks.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3279461 | Zbozi: 18118237

Popis produktu

Lubrikační gel ve 3 aplikátorech pro podporu početí. Používejte, pokud chcete otěhotnět.
Přátelský k spermiím. Používají úspěšně ženy na celém světě, výrazně zvyšuje pravděpodobnost početí, otěhotnění. Malé praktické balení po 3 ks.

Užití

Vaginální gel Conceive Plus ve 3 praktických aplikátorech, každý aplikátor je na 1 použití. Conceive Plus obsahuje speciálně vyvinutý gel (obsahuje vápník, hořčík, má vyvážené PH), který napomáhá spermiím k delší životnosti a k rychlejšímu pohybu k vajíčku, tím dojde k jeho oplodnění. Gel je registrován na ministerstvu zdravotnictví v
ČR, je doporučován lékaři jako podpůrný prostředek při pomoci ke zdárnému otěhotnění.
Výrobek byl vědecky testován v prestižních laboratořích společnosti Sasmar v Evropě,
USA a Austrálii a jeho účinky byly prokázány.

Dávkování

1 aplikátor použijte těsně před pohlavním stykem. Vsuňte aplikátor hluboko do pochvy a gel vymačkejte. Po použití obal znehodnoťte. Aplikátor je určen na 1 použití.
Používejte v době okolo ovulace, tím zvýšíte pravděpodobnost početí. Rovněž možno použít kdykoliv během pohlavního styku, možno používat i několikrát denně.
Vhodný pro každodenní použití.

Fakta

Conceive Plus gel je vytvořen pro podporu početí.
Conceive Plus je jediný lubrikační gel, který obsahuje ionty vápníku (Ca) a hořčíku (Mg).
Tyto ionty jsou přítomny ve všech tělních tekutinách a jsou zásadní pro životaschopnost buněk a pro proces oplodnění.
Conceive Plus je vyroben patentovanou metodou tak, aby vytvářel specifické pH prostředí pro optimální podmínky, nutné k přežívání a migraci spermií. Spermie ve spojení s Conceive Plus prokazují významně zlepšenou životaschopnost ve srovnání se spermiemi pohybujícími se v prostředí ostatních lubrikačních gelů i v prostředí bez použití lubrikačních gelů.
Conceive Plus byl vyvinut tak, aby co nejvíce udržoval tekutiny potřebné ke zdárnému oplodnění a vytvářel tak prostředí „přátelské“ pro spermie, které je přirozené a velmi zvyšuje pravděpodobnost početí.
Vědecky prokázané účinky gelu Conceive Plus: - bezpečný pro lidské spermie - bezpečný pro vývoj embrya - vaginálně hydratační - podporuje plodnost

Poznámka

Pokud by se objevily příznaky podrážnění, přestaňte používat. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Voda, hypromelosa, chlorid sodný, methylparaben, glycerol, fosforečnan sodný, chlorid draselný, dihydrogenfosforečnan sodný, chlorid hořečnatý, chlorid vápenatý.
Údaje o firmě
Sasmar - výrobce produktů Conceive Plus, gelu a aplikátorů pro podporu početí,
Výrobce společnost SASMAR je předním výrobcem a vývozcem produktů osobní péče se zaměřením na zdravotnické prostředky v rámci plánování rodiny. (www.sasmar.com)

Příbalový léták