Conceive Plus Gel pro podporu početí—75 ml

Zdravotnický prostředek

Lubrikační vaginální gel pro podporu otěhotnění (početí) Conceive plus. Má vyvážené pH prostředí a příznivě ovlivňuje spermie. Obsahuje ionty Kalcia a Magnezia. Tyto ionty jsou zásadní pro životaschopnost buněk a pro proces oplodnění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9337213008426 | Zbozi: 18105174

Popis produktu

Lubrikační vaginální gel pro podporu otěhotnění (početí) Conceive plus. Má vyvážené pH prostředí a příznivě ovlivňuje spermie. Obsahuje ionty Kalcia a Magnezia. Tyto ionty jsou zásadní pro životaschopnost buněk a pro proces oplodnění.

Účinné látky

Calcium
Magnesium-ion
Calcium-ion

Užití

Conceive Plus je jediný lubrikační gel, který obsahuje ionty Kalcia a Magnezia. Tyto ionty jsou přítomny ve všech tělních tekutinách a jsou zásadní pro životaschopnost buněk a pro proces oplodnění.
Conceive Plus je vyroben patentovanou metodou tak, aby vytvářel specifické pH prostředí pro optimální podmínky, nutné k přežívání a migraci spermií. Spermie ve spojení s Conceive Plus prokazují významně zlepšenou životaschopnost ve srovnání se spermiemi pohybujícími se v prostředí ostatních lubrikačních gelů i v prostředí bez použití lubrikačních gelů. - Zvyšuje pohyblivost a životnost spermií - Poporuje oplodnění vajíčka - Obsahuje ionty Kalcia a Magnezia - Má vyvážené pH
Použití: Kdykoliv před nebo během pohlavního styku, možno používat denně.

Dávkování

Návod k použití

Vhodný pro každodenní použití.

Prevence

Conceive Plus je vyroben patentovanou metodou tak, aby vytvářel specifické pH prostředí pro optimální podmínky, nutné k přežívání a migraci spermií. Spermie ve spojení s Conceive Plus prokazují významně zlepšenou životaschopnost ve srovnání se spermiemi pohybujícími se v prostředí ostatních lubrikačních gelů i v prostředí bez použití lubrikačních gelů.
Conceive Plus byl vyvinut tak, aby se co nejvíce podporoval tekutiny nutné k zdárnému oplodnění a vytvářel prostředí „přátelské“ pro spermie, které je přirozené a velmi zvyšuje pravděpodobnost početí.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Pokud by se objevily příznaky podrážnění, přestaňte používat.

Fakta

Proč používat právě Conceive plus, pokud chcete otěhotnět? - Speciálně vyvinut pro páry, které se snaží o početí, otěhotnění. - Zvyšuje pravděpodobnost početí. - Pomáhá řešit problém stenlity. - Zvyšuje životaschopnost spermií a jejich pohyblivost. - Gel, který má vyvážené PH, je přátelský k spermiím. - Jediný lubrikant, který obsahuje ionty vápníku a hořčíku. Tyto ionty jsou přítomny ve všech tělních tekutinách, a jsou nezbytné pro životaschopnost spermií a pro zdárný proces oplodnění. - Klinicky testován a doporučován lékaři na celém světě. - Certifikovaný a bezpečný výrobek. Registrován MZ ČR.
Spermie potřebují k přežití vyvážený obsah PH ( dle výzkumů světové zdravotnické organizace, jsou optimální podmínky pro přežití sperma a migrace hlenu děložního hrdla, v rozsahu PH 7,0 až 8.5). Pokud nebude zachován tento optimální rozsah, spermie nebudou fungovat optimálně a můžou ztratit schopnost dostat se k vajíčku a oplodnit ho.
Conceive plus vám pomůže zajistit tyto optimální podmínky, na rozdíl od ostatních běžně dostupných vaginálních gelů a lubrikantů ( které nesplňují podmínky pro optimální fungování spermií).

Složení

Voda, Hypromellose, Sodium Chloride, Methylparaben, Glycerol, Sodium Phosphate,
Potassium Chloride, Sodium dihydrogen Phosphate, Magnesium Chloride, Calcium
Chloride.
Údaje o firmě
Výrobce SASMAR je předním výrobcem a vývozcem produktů osobní péče se zaměřením na zdravotnické prostředky v rámci plánování rodiny. (www.sasmar.com)
Conceive Plus a Sasmar jsou registrované obchodní značky. Chráněné mezinárodní patenty.
Dovozce, distributor: Ing. Stanislav Kameníček, V Cibulkách 359/52, 150 00 Praha 5,
Wwww.otehotnet.cz

Příbalový léták