Combo Tě Nabije s konopným semínkem—tyčinka 58 g

Sójovo-kakaová cukrovinka s konopným semínkem ve tvaru válečku v tmavé polevě. Potravina bez lepku. Vyrobeno v České republice.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2576966 | Zbozi: 18114476

Popis produktu

Sójovo-kakaová cukrovinka s konopným semínkem ve tvaru válečku v tmavé polevě.
Potravina bez lepku. Vyrobeno v České republice.

Užití

Sortiment je určen k běžné konzumaci. Jedná se o potravinářský výrobek, tyčinka ve tvaru válečku v tmavé polevě - uvnitř dvojbarevná. Výrobek je vyroben v souladu s platnou legislativou ČR a EU. Má příjemnou chuť a moderní design obalu. Obsahuje 5,5 % loupaného konopného semínka.

Dávkování

Kontraindikace

Obsahuje alergeny: mléko, sóju. Výrobek může obsahovat arašídy a skořápkové plody.
Nevhodné pro diabetiky a osoby citlivé na mléko a sóju.

Vedlejší příznaky

Nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky při vyšší konzumaci.

Fakta

Konopí má vysoký podíl esenciálních nenasycených kyselin. Olej získávaný z konopného semene obsahuje pouze 8% nasycených kyselin. Díky vyváženému poměru proteinů a esenciálních nenasycených kyselin je konopné semínko ideální složkou výživy.

Poznámka

Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1972 kJ/471 kcal; Tuky 21,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny 11,7 g; Sacharidy 55 g; z toho cukry 42 g;
Vláknina 4,5 g; Bílkoviny 11 g; Sůl 0,14 g.

Složení

Cukr, sójová krupice 22,7 %, glukózový sirup, palmový olej a tuk, tmavá poleva 13,8 % [cukr, plně ztužený palmojádrový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt], fondán (cukr, glukózový sirup, pitná voda), konopné semínko loupané 5,5 %, sušené odtučněné mléko, sušená syrovátka, kakaový prášek 0,3 %, karobový prášek 0,3 %, rumové aroma, konzervant: sorban draselný, čokoládové aroma, kokosové aroma. Výrobek obsahuje alergeny: sóju, mléko. Výrobek může obsahovat arašídy a skořápkové plody.
Údaje o firmě
Výrobcem je společnosti ČOKO KLASIK družstvo, Nám. 17. listopadu 2061, 560 02
Česká Třebová, Česká republika.

Příbalový léták