Chillies Active —90 tablet

Originální přípravek na bázi garcínie kambodžské a dalších tří rostlinných extraktů je určen pro podporu prokrvení tkání a pro snižování tělesné hmotnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3372340 | Zbozi: 18118618

Popis produktu

Originální přípravek na bázi garcínie kambodžské a dalších tří rostlinných extraktů je určen pro podporu prokrvení tkání a pro snižování tělesné hmotnosti.

Účinné látky

Garcínie kambodžská
Kapsaicin
Ginkgolid

Užití

Výtažek z papriky přispívá ke snižování tělesné hmotnosti. Garcínie omezuje pocit hladu a chuť k jídlu, pomáhá udržovat normální hladinu cukru a tuků v krvi. Potlačuje tvorbu tuků a jejich hromadění v tkáních, pomáhá snižovat tukové zásoby v těle. Ginkgo podporuje cirkulaci krve a periferní krevní oběh — přispívá k prokrvení krevních kapilár.
Pomáhá udržovat dobrý sluch a zrak, příznivě působí na činnost a aktivitu mozku s postupujícím věkem.

Dávkování

2-3 tablety za den. Zapít dostatečným množstvím vody, čaje apod.

Příznaky

Nadváha, obezita, nadměrné ukládání tuků v tkáních, zhoršený krevní oběh, oslabený sluch a zrak, zhoršená činnost mozku (např. paměť).

Prevence

Nemá preventivní účinky.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku, žaludeční vředy, děti.

Vedlejší příznaky

U náchylnějších jedinců se může se vyskytnout nevolnost, pocit pálení v žaludku, ojediněle průjem.

Fakta

Výtažek z papriky s obsahem kapsaicinu je častou složkou redukčních programů, garcinie je také téměř nepostradatelnou součástí odtučňovacích diet.

Poznámka

Užívání přípravku je nanejvýš vhodné doprovodit úměrným kalorickým příjmem potravy.

Složení

Garcínie kambodžská extrakt z plodu 1251 mg, plnidla: mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethyl-škrobu, zelený čaj extrakt z listu 282 mg, paprika roční extrakt z plodu 150 mg, jinan dvoulaločný (ginkgo) extrakt z listu 39 mg, stearát hořečnatý (protispékavá látka) ve 3 tabletách.
Potahovací směs: hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo: oxid titaničitý.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy, veterinárních dietetických přípravků a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale i v SR, Polsku a v Maďarsku.

Příbalový léták