Caffit—20 tablet

Caffit tablety proti únavě - doplněk stravy s jedinečným složením aktivních látek k zlepšení koncentrace a paměti. Díky komplexnímu složení obohaceném o vitamíny a minerály napomáhá předcházet útlumu a vyhoření.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594027710315 | Zbozi: 18114683

Popis produktu

Caffit tablety proti únavě - doplněk stravy s jedinečným složením aktivních látek k zlepšení koncentrace a paměti. Díky komplexnímu složení obohaceném o vitamíny a minerály napomáhá předcházet útlumu a vyhoření.

Užití

Pro koho je Caffit© určen?
Caffit© tablety proti únavě jsou určeny zejména osobám vystaveným stresu, únavě a zvýšené fyzické i psychické námaze.
Náročné úkoly pod časovým tlakem si žádají spoustu energie. Každý z nás občas cítí, že potřebuje extra dávku energie pro své tělo, aby mohl zvládat i nadále náročnou fyzickou i psychickou aktivitu. - Pro studenty nejen ve zkouškovém období. Ať už máte zkoušky, nebo jen příliš učení, potřebujete porazit únavu nebo nakopnout před začátkem důležité přednášky či semináře. - Pro přetížené byznysmeny ke zvýšení výkonu v práci. Máte jednu poradu za druhou, jezdíte za klienty, trávíte hodiny nad reporty a vyhodnocováním. Potřebujete často zůstat soustředění a ve střehu. - Pro řidiče neustále na cestách. V autě jste častěji než doma. Potřebujete udržet pozornost za volantem, soustředit se na jízdu a dojet bezpečně do cíle. - Pro maminky unavené po probdělé noci. Staráte se, aby doma fungovalo vše tak, jak má. Děti vyžadují vaší pozornost. Rodina a domácnost nezná úřední hodiny a vy to prostě musíte zvládnout. - Pro sportovce soustředěné na výkon. Dřete a trénujete, abyste ze sebe dostali to nejlepší. Potřebujete zvýšit aktivitu a koncentrovat se na výsledek.

Dávkování

Doporučená denní dávka je zcela dle individuálních potřeb, max. 15 tablet pro dospělého člověka.
Nejúčinnějšího efektu je dosaženo při samotném rozpouštění tablet v ústech.
Tablety je možné též polykat nebo kousat.

Fakta

Přípravek není určen dětem, těhotným ženám a osobám citlivým na kofein.
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Výrobek není určen dětem, těhotným a kojícím ženám, osobám citlivým na kofein a osobám s nesnášenlivosti laktózy.
Ukládejte mimo dosah dětí.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Zdravá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou nezbytné.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták