Bübchen Baby Krém pro kojence—150 ml

Baby krém na opruzeniny chrání zadeček dítěte před vznikem opruzenin, zabraňuje podráždění pokožky způsobené vlhkostí, hlavně v oblasti plenek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7613032585730 | Zbozi: 18115054

Popis produktu

Baby krém na opruzeniny chrání zadeček dítěte před vznikem opruzenin, zabraňuje podráždění pokožky způsobené vlhkostí, hlavně v oblasti plenek.

Účinné látky

Oxid zinečnatý
Extrakt z heřmánku
Včelí vosk

Užití

Krém pro kojence na podrážděnou pokožku v oblasti plenek. Chrání zadeček dítěte před vznikem opruzenin, zabraňuje podráždění pokožky způsobené vlhkostí. Dobře se roztírá a lehce odstraní vlhkými ubrousky. Předchází zčervenaní pokožky.

Dávkování

Při výměně plenek naneste několikrát denně na umytý zadeček dítěte tenkou vrstvu krému. Tím je pokožka dostatečně chráněná proti vlhkosti.

Kontraindikace

Známá přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě www.naturprodukt.cz
Naturprodukt CZ spol. s r.o. je výrobní, obchodní a distribuční společnost, která byla založena v roce 1991. Prvním přípravkem, se kterým firma vstoupila na český trh byl Dr.
Theiss Schwedenbitter roztok, Svédské kapky, výrobek německé společnosti Dr. Theiss
Naturwaren GmbH. Tímto registrovaným léčivem byla započata cesta společnosti, která je jednoznačně orientována směrem k přírodním přípravkům. Účinné látky v nich obsažené jsou získávány z léčivých bylin pěstovaných ekologickým způsobem po celém světě.
Dnešní sortiment firmy představuje několik set přípravků, které jsou jednak léčivy, doplňky stravy, kosmetickými přípravky, medicinálně vyvinutými prostředky pro péči o dutinu ústní a jejich výrobce, Dr. Theiss Naturwaren dnes působí na pěti kontinentech ve 32 zemích světa.

Příbalový léták