BODE Kohrsolin FF—5 l

Čistící dezinfekční přípravek na povrchy bez obsahu formaldehydu pro rychlou dezinfekci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4031678036936 | Zbozi: 18115277

Popis produktu

Čistící dezinfekční přípravek ma povrchy bez obsahu formaldehydu pro rychlou dezinfekci.

Účinné látky

Glutaral
Benzyl-C12-18-alkyldimethylammoniumchlorides
Didecyldimethylammoniumchloride

Užití

Kohrsoline FF je čistící dezinfekční přípravek na bázi synergické kombinace aldehydů a kvartérních amoniových sloučenin, výsledkem čehož je bezpečný, účinný a jednoduše použitelný přípravek. Kohrsolin© FF zanechává jen malé množství reziduí a je vhodný k použití pro centrální i decentrální dávkovací systémy. - velmi dobrá materiálová kompatibilita - vynikající čistící schopnost - zanechává malé množství reziduí - šetrný k životnímu prostředí jako výsledek malého množství účinných látek
Kohrsolin© FF je vhodný k čištění a dezinfekci omyvatelných povrchů při použití metody otřením, např.: pro zdravotnické přístroje a zařízení klasifikované zákonem o PZT v nemocnicích (operační sály, JIP, ARO, ..., domovech důchodců, LDN,...)

Dávkování

Dezinfekce otřením. Kohrsolin©$ FF je dodáván jako koncentrát. Pro přípravu pracovního roztoku použijte dávkovací pumpu, dávkovací láhev nebo jakýkoliv jiný vhodný dávkovací přístroj. Zvlhčete důkladně každou část dezinfikovaného předmětu i dalších omyvatelných povrchů (např. podlahy) tak, aby k dezinfekci bylo použito předepsané množství přípravku. Pokud tento povrch přichází do styku s potravinami, opláchněte jej po dezinfekci pitnou vodou.

Příznaky

Baktericidní, fungicidní, tuberkulocidní, mykobaktericidní, virucidní na obalené viry (vč.
HBV, HCV, HIV), FCV, SARS a rotaviry.

Kontraindikace

Musí být zamezeno kontaktu mezi přípravky obsahujícími aldehydy a aminy. Z tohoto důvodu, obzvláště jestli předchozí dezinfekce probíhala přípravky na bázi aminů, je nutné před prvním použitím přípravku KohrsolinB FF důkladně povrchy umýt neutrálním detergentem. Roztok připravujte vždy se studenou vodou (maximálně pokojové teploty).

Poznámka

Skupina HARTMANN převzala 100 % podíl ve společnosti Bode Chemie, předního evropského výrobce hygienických a dezinfekčních přípravků pro zdravotnický personál, od společnosti Beirsdorf AG. Touto akvizicí skupina HARTMANN posiluje své postavení v oblasti zdravotnických prostředků.
Převzetí vhodně zapadá do obchodní strategie fy. HARTMANN, která chce i nadále posilovat svoji pozici v oblasti zdravotnictví a vlastnictví Bode Chemie představuje příležitost k dalšímu růstu v rámci expandujícího trhu s dezinfekčními přípravky ve zdravotnictví. Skupina HARTMANN tak rozšiřuje poskytování komplexních řešení i v oblasti dezinfekce.
Bode Chemie byla založena v roce 1924 a dnes je jedním z předních specialistů v oblasti dezinfekce, hygieny a ochrany kůže. Snad nejrozšířenějším produktem Bode
Chemie je Sterillium, dezinfekce na bázi alkoholu, jehož obliba má velký podíl na celkovém úspěchu Bode Chemie.

Příbalový léták