BODE Bacillol 30 Tissues—80 ks

Zdravotnický prostředek

Bacillol® 30 Tissues - dezinfekční ubrousky s rychlým účinkem na citlivé povrchy v pohodlném a praktickém balení pro rychlou dezinfekci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2878958 | Zbozi: 18135174

Popis produktu

Bacillol© 30 Tissues - dezinfekční ubrousky s rychlým účinkem na citlivé povrchy v pohodlném a praktickém balení pro rychlou dezinfekci.

Účinné látky

N-alkyl-amino-propyl-glycin (CAS 1397 34-65-9) 5 mg/g.

Užití

Bacillol© 30 Tissues jsou vhodné na rychlou a pohodlnou dezinfekci všech povrchů z citlivých materiálů: displeje a klávesnice nebo dotykové obrazovky citlivých komunikačních zařízení, např. mobilních telefonů nebo počítačů, citlivé povrchy ve zdravotnických zařízeních vyrobené např. z Makrolonu©, akrylového skla, polysulfonu a umělé kůže, citlivé povrchy v závodních kuchyních, oblasti zpracování potravin a v jiných oblastech, kde dochází ke kontaktu s citlivými materiály Zdravotnické vybavení a přístroje (zdravotnické prostředky), např.: displeje a klávesnice nebo dotykové obrazovky přenosných a stacionárních zdravotnických zařízení, např. monitorovací systémy, citlivé, neinvazivní zdravotnické prostředky, např. mamografické zařízení, lampy na operačních sálech.
Mikrobiologická účinnost: baktericidní, fungicidní na kvasinky, virucidní na obalené viry (vč. HBV, HIV, HCV), účinný na noroviry (MNV), polyomaviry a rotaviry.

Dávkování

Důkladně otřete povrch ubrouskem Bacillolé$ 30 Tissues. Pro dosažení co nejlepšího výsledku dezinfekce se ujistěte, že je povrch zcela smočen. Díky svému složení můžou být Bacillol© 30 Tissues používány bez rukavic, není-li jejich použití nutné z jiných důvodů (protiinfekční opatření, ochrana zdraví při práci).
Po použití vhodně zlikvidujte.

Kontraindikace

Nepoužívejte k čištění pleti. Nepoužívejte na dezinfekci invazivních zdravotnických prostředků.

Fakta

Množství použitého dezinfekčního roztoku nesmí být vyšší než 50 ml na m2 ošetřované plochy. Celkové množství přípravku použitého v jedné místnosti nesmí být vyšší než 100 ml na m2 podlahy místnosti.
Chcete-li zabránit vysušení ubrousků, bezprostředně po použití balení uzavřete.

Složení

Příbalový léták