bio Karité Dětský balzám—50 ml

Nejjemnější složení bio bambuckého másla spolu s bio oleji jsou tím nejlepším pro jemnou a citlivou pokožku dětí a miminek již od prvních měsíců života, vyživuje a zklidňuje pleť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594031326489 | Zbozi: 18111660

Popis produktu

Nejjemnější složení bio bambuckého másla spolu s bio oleji jsou tím nejlepším pro jemnou a citlivou pokožku dětí a miminek již od prvních měsíců života, vyživuje a zklidňuje pleť.

Užití

O esenciálních olejích levandule, heřmánku a geránie je obecně známo, že působí antimikrobiálně. Dětský balzám je skutečným pohlazením, zcela odpovídá potřebám citlivé dětské pokožky. Čistý přírodní bioprodukt, vhodný na tělo i obličej.

Dávkování

Dle potřeby jemně vtírat do dětské pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Na novinku Bio Karité 100% Bambucké máslo navazují další jedinečné tělové balzámy z produktové řady Bio Karité. Jejich základem je bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné oleje špičkové kvality, vzácné vosky a esenciální oleje.
Balzámy jsou v atraktivním obalu s novým designem a s novým logem Saloos
Naturcosmetic, s nímž se budete postupně setkávat u dalších novinek i u stávajícíh produktových řad.
Karité (lat. Butyrospermum parkii)
Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Semena plodů se sbírají ručně, pak se suší na slunci a praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové barvy a konzistence.
Přírodní máslo Bio Karité je čistý přírodní produkt. Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin (linolová a olejová), kyselinu skořicovou, léčivé vosky, karitény, rostlinné steroly a vitamíny.

Poznámka

"Naše firma získala CPK Bio "Certifikovaná přírodní biokosmetika“ jako první výrobce v
České republice. CPK Bio je značka kvality stejně jako např. Ecocert, BDIH apod. Díky mimořádné kvalitě a účinkům jsou výrobky Salus-nově Saloos dobře známe a stále oblíbenější. Velká mediální podpora významně přispívá ke zvyšování počtu spotřebitelů.
Údaje o firmě
Wwww.saloos.cz

Příbalový léták