Betaglukan Sirup—200 ml

Sirup obsahující výtažek z japonské houby Reishi je vynikajícím prostředkem pro posílení obranyschopnosti organismu a pro posílení při únavě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2620814 | Zbozi: 18110766

Popis produktu

Sirup obsahující výtažek z japonské houby Reishi je vynikajícím prostředkem pro posílení obranyschopnosti organismu a pro posílení při únavě.

Účinné látky

Ganoderma lucidum extrakt
Kyselina askorbová

Užití

Betaglucan s vitaminem C s výtažkem z japonských hub Reishi obsahující betaglukany slouží k posílení obranyschopnosti organismu. Výtažek z Reishi podporuje přirozené obranné mechanismy organismu, přispívá udržování cirkulačního systému v normálním stavu. Vitamín C pomáhá udržovat funkci imunitního systému, podporuje energetický metabolismus a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Dávkování

Dospělí a děti od 3 let: 1ml na 7kg hmotnosti za den. Při potížích z nachlazení a při imunitním oslabení organismu z různých příčin je možné dávku zvýšit až dvojnásobně.

Příznaky

Oslabená obranyschopnost - častá onemocnění, únava a vyčerpání; zvýšená hladina cholesterolu, zhoršená cirkulace krve, ateroskleróza.

Prevence

Při dlouhodobém užívání upevňuje zdraví.

Poznámka

Extrakty z houby Reishi patří mezi nejúčinnější současné přírodní imunostimulátory.

Složení

Voda, fruktóza, glukóza, maltóza, extrakt z houby lesklokorka lesklá (Reishi) 300mg, kyselina askorbová (vitamín C) 225mg (tj. 281 % referenční hodnoty příjmu), přírodní aroma citrón (aromata), sodná sůl karboxymethylcelulózy (zahušťovadlo), sorban draselný, (konzervant) v denní dávce 11ml výrobku (při hmotnosti 77kg).
Údaje o firmě
Virde, spol. s r.o. je jedním z předních českých výrobců širokého sortimentu přírodních doplňků stravy a tzv. léčebné kosmetiky. Vysoce kvalitní výrobky si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale i v SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták