Barekol Green Tea Čajový krém—50 ml

Špičkový lehký krém pro normální a smíš.pleť na den i noc,který se okamžitě vstřebává. Má silný antioxidační,tonizační a hojivý účinek. Obsahuje extrakty z čínského zeleného čaje (s povahou fytohormonů) a mannanu, squalan, olivový olej,panthenol a vit.E.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004020819 | Zbozi: 18118852

Popis produktu

Spičkový lehký krém pro normální a smíš.pleť na den i noc,který se okamžitě vstřebává.
Má silný antioxidační,tonizační a hojivý účinek. Obsahuje extrakty z čínského zeleného čaje (s povahou fytohormonů) a mannanu, sgualan, olivový olej,panthenol a vit.E.

Účinné látky

Zelený čínský čaj
Panthenol
Vitamin E

Užití

Green Tea - osvěžující krém se zeleným čajem - obsahuje velmi silný extrakt z čínského zeleného čaje s antioxidačními, regeneračními a tonizujícími účinky. Mnohé složky mají povahu fytohormonů. V originálním krémovém základu je dále obsažen vitamin E, panthenol, hodnotné kosmetické oleje a vosky, sgualane z olivového oleje a hydratační látky. Krém se hodí k dennímu i nočnímu použití s výrazným regeneračním a osvěžujícím účinkem na pleť. Dokonale a rychle se vstřebává.pH=5-6

Dávkování

Krém nanášíme na pleť obličeje, nejlépe ráno a večer.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Všeobecná charakteristika kosmetiky BAREKOL: Výrobky jsou charakterizovány velmi vysokým obsahem účinných látek získávaných speciálními technologiemi z léčivých rostlin a dalších přírodních zdrojů (např. technologie luhování bylin za studena cca při 35"C ve vakuu, čímž se zachovává maximální množství účinných látek, které se běžným zpracováním při vyšších teplotách ničí). Takto získané účinné látky jsou zabudovány do kvalitních základů zajišťujících jejich maximální účinnost a výbornou snášenlivost i pro citlivou pokožku. K dobré snášenlivosti přispívá i kyselost pH = 56 odpovídající přirozené kyselosti pokožky. Důraz byl kladen na docílení minimálního množství pomocných látek (konzervačních přísad, emulgátorů, parfémů). Všechny výrobky byly řádně atestovány a posuzovány odborníky pro jednotlivé oblasti použití.

Složení

Agua, Panthenol, Glycerin, Isononyl Isonanoate, Saualane, Olea Europaea Oil,
Polyacrylamide, Oleyl Erucate, Phenoxyethanol, Polymethyl Methacrylate, Tocopheryl
Acetate, C13-14 Isoparaffin, Camelia Sinensis Leaf Extr., Amorolphalus Konjac Root
Extr., Laureth-/, Polysorbate 85, Acrylates /C10-30. Alkyl-Acrylate Crosspolymer,
Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol,
Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Údaje o firmě www.barekol.cz

Příbalový léták