Barekol Avokádový krém s panthenolem—50 ml

Lehký polomastný krém na normální a smíšenou pleť využívající unikátních výživných vlastností avokádového oleje a squalane z olivového oleje, posílených regeneračními účinky panthenolu a vitamínu E. Krém je vhodný k denní i noční aplikaci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004020314 | Zbozi: 18116271

Popis produktu

Lehký polomastný krém na normální a smíšenou pleť využívající unikátních výživných vlastností avokádového oleje a sgualane z olivového oleje, posílených regeneračními účinky panthenolu a vitamínu E. Krém je vhodný k denní i noční aplikaci.

Účinné látky

Avocado Oil
Panthenol
Vitamín E

Užití

Avokádový krém s panthenolem - je lehký polomastný krém využívající unikátních výživných vlastností avokádového oleje a sgualane z olivového oleje posílených regeneračními účinky panthenolu a vitamínu E. Avokádový olej je bohatý na minerály, vitamíny, nenasycené mastné kyseliny a antioxidanty. Krém je určen především na normální a smíšenou pleť k denní i noční aplikaci.

Dávkování

Krém nanášíme na pleť obličeje, nejlépe ráno a večer.

Poznámka

Všeobecná charakteristika kosmetiky BAREKOL:
Výrobky jsou charakterizovány velmi vysokým obsahem účinných látek získávaných speciálními technologiemi z léčivých rostlin a dalších přírodních zdrojů (např. technologie luhování bylin za studena cca při 35"C ve vakuu, čímž se zachovává maximální množství účinných látek, které se běžným zpracováním při vyšších teplotách ničí). Takto získané účinné látky jsou zabudovány do kvalitních základů zajišťujících jejich maximální účinnost a výbornou snášenlivost i pro citlivou pokožku. K dobré snášenlivosti přispívá i kyselost pH = 5-6 odpovídající přirozené kyselosti pokožky. Důraz byl kladen na docílení minimálního množství pomocných látek (konzervačních přísad, emulgátorů, parfémů). Všechny výrobky byly řádně atestovány a posuzovány odbomíky pro jednotlivé oblasti použití.

Složení

Agua, Sagualane, Glycerin, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Polyacrylamide, Cetyl
Alcohol, Glyceryl| Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin,
Polysorbate 80, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal,
Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.
Údaje o firmě
Wwww.barekol.cz

Příbalový léták