Avene Emulze mírnící zčervenání—tuba 40 ml

Hydratační ochranná denní emulze proti zčervenání normální a smíšené pokožky. Hydratuje, chrání, snižuje zarudnutí pokožky a zároveň působí jako prevence. Trvalé zčervenání je redukováno a občasné zčervenání je méně časté.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2635218 | Zbozi: 18120617

Popis produktu

Hydratační ochranná denní emulze proti zčervenání normální a smíšené pokožky.
Hydratuje, chrání, snižuje zarudnutí pokožky a zároveň působí jako prevence. Trvalé zčervenání je redukováno a občasné zčervenání je méně časté.

Užití

Indikace

smíšené pokožky. Hydratační ochranná denní emulze proti zčervenání hydratuje, chrání, snižuje zarudnutí pokožky a zároveň působí jako prevence. Obohacený extrakt z rostliny ruskus zlepšuje kožní mikrocirkulaci, trvalé zčervenání je redukováno a občasné zčervenání je méně časté. Díky vysokému obsahu termální vody Avene se zklidňujícími a protizánětlivými účinky tato emulze rychle zklidňuje podrážděnou pokožku s pocity horka. Fotoprotekce SPF 20. redukuje každodenní záření UVB a UVA, které způsobuje oslabení malých krevních cévek. Jeho lehká textura se snadno vstřebává a zanechává pokožku hydratovanou, jemnou a rozzářenou. Návod k použití: Aplikujte ráno po důkladném vyčištění pleti Antirougeurs
Odličovacím čisticím mlékem proti zčervenání a zklidnění pokožky Termální vodou
Avene ve spreji. Na viditelné malé červené žilky použijte Antirougeurs PLUS.

Dávkování

Emulzi používejte v množství dle své vlastní potřeby.

Příbalový léták