AloeVeraLife Detox—1000 ml

AloeVeraLife Detox je potravinovým doplňkem obsahujícím šťávu z aloe, výtažky z listů artyčoku, z listů zeleného čaje, z listů kopřivy, z kořene pampelišky a z hořkého pomeranče.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909118 | Zbozi: 18117597

Popis produktu

AloeVeraLife Detox je potravinovým doplňkem obsahujícím šťávu z aloe, výtažky z listů artyčoku, z listů zeleného čaje, z listů kopřivy, z kořene pampelišky a z hořkého pomeranče.

Účinné látky

šťáva z aloe (Aloe barbadensis) výtažek z listů artyčoku (Cynara scolymus) výtažek z listů zeleného čaje (Camellia sinensis)

Užití

Šťáva z aloe má příznivý vliv na práci žaludku a střevního systému a podporuje trávení.
Výtažek z artyčoku podporuje funkci jater a vylučující funkci ledvin, jejichž správná činnost napomáhá procesu očišťování organismu.
Výtažky ze zeleného čaje a kopřivy podporují odstraňování přebytečné vody z těla, což přispívá k regulaci tělesné hmotnosti. Výtažek ze zeleného čaje přispívá také ke správnému metabolismu lipidů.
Výtažek z pampelišky je prospěšný pro správnou funkci močových cest. Zároveň podporuje práci jater a trávicího ústrojí.
Výtažek z hořkého pomeranče prospěšně ovlivňuje metabolismus lipidů a tím podporuje proces hubnutí.

Dávkování

Dospělí: 50 ml (5 lžic) denně.
Max. denní dávka (50 ml) obsahuje: 30 ml šťávy z aloe, 50 mg výtažku z listů artyčoku, 50 mg výtažku z listů zeleného čaje, 50 mg z listů kopřivy, 50 mg výtažku z kořene pampelišky a 50 mg výtažku z hořkého pomeranče.

Kontraindikace

Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

Fakta

Nepřesahovat doporučenou denní dávku.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Není určeno dětem.
Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.
Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany.
Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

Poznámka

Výhradní dodavatel suroviny firma Aloecorp, největší výrobce produktů z aloe vera na světě. Patentovaná technologie OMatrix(R) využívá způsob zpracování TTS (time, temperature, sanitation). Pro zachování biologické aktivity aloe je nezbytné, aby její účinné složky působily součinně. To se děje právě díky proceduře TTS, neboli soustavné a přísné kontrole času, teploty a sanitárních podmínek. Firma Aloecorp navíc zaručuje u své suroviny, která je certifikována IASC (Mezinárodní vědeckou radou pro Aloe), minimální množství účinných polysacharidů ve výši 10%.

Složení

Sťáva z aloe (Aloe barbadensis), stabilizátor: xylitol, zahušťovadlo: xanthanová guma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, výtažek z listů artyčoku (Cynara scolymus), výtažek z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), výtažek z listů kopřivy (Urtica dioica), výtažek z kořene pampelišky lékařské (Taraxacum off.), výtažek z hořkého pomeranče (Citrus aurantium), koncentrát pomerančové šťávy, konzervant: sorban draselný, sladidlo: steviolové glykosidy Výrobek je slazený steviolovými glykosidy získanými z listů stévie.
Údaje o firmě www.pharmaactiv.cz

Příbalový léták