Aloe Vera—60 tablet

Aloe vera v tabletách pro podporu a posílení organismu, s četnými příznivými účinky organismus: trávicí a imunitní soustavy, ženský organismus, kůže.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062351535 | Zbozi: 18109282

Popis produktu

Aloe vera v tabletách pro podporu a posílení organismu, s četnými příznivými účinky organismus: trávicí a imunitní soustavy, ženský organismus, kůže.

Účinné látky

Aloe vera extrakt

Užití

Aloe podporuje funkce trávicí soustavy a její udržování v normálním stavu. Přispívá k pravidelné střevní funkci, podporuje pohyb střevního obsahu. Pomáhá udržovat normální hladinu krevního cukru, podporuje syntézu a sekreci inzulínu. Posiluje imunitní systém, přispívá k přirozené ochraně proti mikroorganismům. Blahodármě působí na ženské orgány, usnadňuje průběh premenstruální fáze cyklu, tlumí příznaky menopauzy. Pomáhá při únavě, stimuluje metabolismus. Příznivě působí na funkci kůže a na stav vlasů a nehtů.

Dávkování

1- 3 tablety za den, užívat nejlépe během jídla nebo po jídle.

Příznaky

Nedostatečná funkce trávicího systému, překyselení, nadýmání, špatné trávení, nechuť k jídlu, pálení žáhy; oslabená imunita, zvýšená glykémie, nekomfortní průběh menstruace a menopauzy, zhoršený stav kůže.

Prevence

Při pravidelném užívání má harmonizační a stabilizační účinek na organismus.

Kontraindikace

Případná přecitlivělost na některou obsahovou látku.

Vedlejší příznaky

Při nadměrném užívání či u disponovaných jedinců možnost výskytu průjmu.

Fakta

Nepřekračujte doporučené dávkování.

Poznámka

Přípravek působí příznivě na organismus v celé škále účinků.

Složení

Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), Aloe vera suchý extrakt 75 mg, stearát hořečnatý (protispékavá látka) v 1 tabletě. 1 tableta odpovídá asi 15 g přírodní šťávy z Aloe vera.
Údaje o firmě
VIRDE spol. s r.o. je dynamicky se rozvíjející firma se širokým sortimentem doplňků stravy a přírodní kosmetiky.

Příbalový léták