Alkagin Mer intimní izotonický roztok—200 ml

Izotonický roztok z mořské vody pro intimní ženskou hygienu napomáhající předcházet vaginálním zánětům. Ochranný, uklidňující, osvěžující, s jemným účinkem na sliznici. Přírodní komplex proti svědění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2682434 | Zbozi: 18117294

Popis produktu

Izotonický roztok z mořské vody pro intimní ženskou hygienu napomáhající předcházet vaginálním zánětům. Ochranný, uklidňující, osvěžující, s jemným účinkem na sliznici.
Přírodní komplex proti svědění.

Účinné látky

izotonická mořská voda

Užití

1x denně nebo dle doporučení lékaře.
Aplikujte v sedě či pololeže dle vašeho pohodlí. Balení obsahuje více trysek na jedno použití, což efektivně napomáhá při intimní hygieně.

Dávkování

Odstraňte ochranné víčko z láhve. Nasaťe trysku na láhev a stiskněte po dobu 3 sekund. Poté použitou trysku odstraňte a vyhoďte. Používejte denně nebo dle doporučení lékaře.

Příznaky

Podráždění, svědění, pálení a nepříjemné pachy vaginální sliznice. Zánětlivé stavy způsobené odíráním nebo macerací kůže.

Prevence

Pomáhá chránit pochvu před záněty.

Fakta

Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Nádoba je pod tlakem. Bez konzervačních a detergenčních látek. Respektuje integritu vaginální sliznice. Bez obsahu pohonného plynu.

Poznámka

Těhotné ženy mohou přípravek používat jen po konzultaci s lékařem. Alkagin Mer by měl být používán před každou další péči (čípky a/nebo gynekologické svíčky atd) a před zavedením lokální antikoncepce.

Složení

izotonická mořská voda

Příbalový léták