Advance Prostalex—60 tobolek

Prostalex obsahuje kombinaci přírodních látek, které přispívají k normální funkci prostaty, močového měchýře a močových cest. Prostalex obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 4 aktivních látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909100 | Zbozi: 18118359

Popis produktu

Prostalex obsahuje kombinaci přírodních látek, které přispívají k normální funkci prostaty, močového měchýře a močových cest. Prostalex obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 4 aktivních látek.

Užití

Zdravá prostata - přírodní látky Saw palmetto, Urtica dioica a Pygeum africanum přispívají k normální funkci a zdraví prostaty.
Zdravé močové cesty saw palmetto a Pygeum africanum přispívají k normální funkci a zdraví močových cest.
Zdravý močový měchýř - Pygeum africanum přispívá k normální funkci a zdraví močového měchýře.
Potence - saw palmetto přispívá k normální funkci reprodukčního systému (potenci).
Přírodní látky - aktivní látky jsou přírodního původu a jsou vhodné k dlouhodobému užívání.

Dávkování

Doporučené dávkování: 1 kapsle denně.
Užívejte nejlépe před jídlem nebo společně s jídlem. Dostatečně zapijte Vhodné užívat dlouhodobě.
Balení obsahuje 60 kapslí.

Fakta

Není určeno pro ženy a děti. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí! Doplněk stravy.

Složení

beta-sitosterolu min. 35%), pygeum africanum (slivoň africká) extrakt, kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) extrakt, inulin, látka protispékavá: stearan hořečnatý. Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem Prostalexu je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny bylinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Všechny suroviny prochází přísnou vstupní kontrolou a jsou následně uchovávány za monitorovaných podmínek. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole HACCP. Každá vyrobená šarže projde podrobnou interní výstupní kontrolou a nezávislým ověřením kvality produktu v externí laboratoři.

Příbalový léták