Advance Diaben—60 tobolek

Diaben obsahuje přírodní látky, které přispívají k udržení normální hladiny cukru v krvi. Diaben obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 3 přírodních látek – Gurmar, kyselinu alfa-lipoovou a extrakt ze skořice.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2750553 | Zbozi: 18106952

Popis produktu

Diaben obsahuje přírodní látky, které přispívají k udržení normální hladiny cukru v krvi.
Diaben obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 3 přírodních látek — Gurmar, kyselinu alfa-lipoovou a extrakt ze skořice.

Užití

Zdravá hladina cukru:
Gurmar a extrakt ze skořice přispívají k udržení normální hladiny cukru v krvi. Základem
Diabenu je Gurmar neboli Gymnema sylvestre. Je to rostlina pocházející z Indie. Extrakt z listů je více než 2000 let tradičně užíván v indické ajurvédě. Překlad slova GURMAR z hindštiny je "ničitel cukru"“. Diaben obsahuje přírodní látky, proto je vhodný k dlouhodobému užívání a je volně prodejný.

Dávkování

Užívání a dávkování: doporučená dávka 1 kapsle denně. Užívejte nejlépe ráno společně s jídlem. Vhodné k dlouhodobému užívání. Dostatečně zapijte.
Balení obsahuje 60 kapslí.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud užíváte léky na snížení hladiny cukru v krvi, doporučujeme vhodnost užívání přípravku konzultovat s vaším lékařem nebo lékárníkem. Doplněk stravy. Není učeno jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek.

Složení

Gymnema sylvestre extrakt, kyselina alfa-lipoová, skořice extrakt (Cinnamomum zeylanicum), želatina, inulin, látka protispékavá: stearan hořečnatý. Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem Diabenu je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny bylinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole
HACCP. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Příbalový léták