Advance DetoxActive—120 tobolek

DetoxActive obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek, které podporují detoxikaci a očistu organismu. Jde o kombinaci zelených potravin chlorelly, spiruliny, zeleného ječmene a mladé pšenice a dalších přírodních látek pro maximální synergický efekt.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909050 | Zbozi: 18114050

Popis produktu

DetoxActive obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek, které podporují detoxikaci a očistu organismu. Jde o kombinaci zelených potravin chlorelly, spiruliny, zeleného ječmene a mladé pšenice a dalších přírodních látek pro maximální synergický efekt.

Užití

Detoxikace a očista organismu:
Chlorella, Aloe a Ostropestřec podporují přirozenou detoxikaci a očistu organismu.
Činnost trávicího traktu a střev:
Chlorella a Mladá pšenice přispívají k normální funkci trávicího traktu.
Imunita a obranyschopnost:
Chlorella, Spirulina, Aloe a Ostropestřec podporují přirozenou obranyschopnost organismu a imunitní systém.
Vitalita a energie:
Chlorella a Spirulina podporují celkovou energii a vitalitu. Aloe vera má příznivý efekt při únavě.
Vitamíny a minerály:
Zelený ječmen a mladá pšenice jsou bohatým přírodním zdrojem vitamínů a minerálů.
Zdraví jater:
Ostropestřec, Zelený ječmen a Chlorella podporují zdraví jater.
Kontrola tělesné hmotnosti:
Spirulina podporuje kontrolu tělesné hmotnosti.
Hladina cukru v krvi
Spirulina, Mladá pšenice a Ostropestřec přispívají k udržení normální hladiny cukru v krvi.
Antioxidanty:
Chlorella, Spirulina, Zelený ječmen, Aloe a Ostropestřec jsou antioxidanty, pomáhají chránit buňky před negativním působením volných radikálů.
Zdraví pokožky:
Aloe vera podporuje zdraví pokožky.

Dávkování

Doporučené dávkování: Intenzivní kůra: 2 x denně 4 kapsle. Dlouhodobé užívání: 2 kapsle denně. Užívejte nejlépe 15 min. před jídlem. Dostatečně zapijte. Balení obsahuje 120 kapslí.

Fakta

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Pokud užíváte léky na snížení srážlivosti krve, poraďte se o vhodnosti užívání s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí!
Doplněk stravy.

Složení

chlorella, spirulina, zelený ječmen extrakt, mladá pšenice extrakt, želatina, Aloe vera extrakt, Acai extrakt, Magui berry extrakt, ostropestřec mariánský extrakt. Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem DetoxActive je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny bylinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole HACCP. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Příbalový léták