ActiLac—30 tobolek

Actilac je přípravek obsahující harmonickou kombinaci osmi kmenů mikroorganismů včetně bifidobakterií a laktobacilů. Aktivní látky jsou obohaceny o vlákninu inulin. Vhodné i jako doplněk při užívání antibiotik.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595103953589 | Zbozi: 18116521

Popis produktu

Actilac je přípravek obsahující harmonickou kombinaci osmi kmenů mikroorganismů včetně bifidobakterií a laktobacilů. Aktivní látky jsou obohaceny o vlákninu inulin. Vhodné i jako doplněk při užívání antibiotik.

Účinné látky

kmeny bakterií

Užití

Actilac © je přípravek obsahující harmonickou kombinaci 8-mi kmenů mikroorganismů včetně bifidobakterií a laktobacilů. Jedná se o doplněk stravy obsahující životaschopné mikroorganismy. Celkové množství bakteriálních kmenů je firmou garantováno i po 2-etém skladování. Celkové množství laktobacilů a bifidobakterií je 1,0 x 10 na devátou cfu/g. Aktivní látky jsou doplněny o rozpustnou vlákninu inulin. Vhodné i jako doplněk při užívání antibiotik.

Dávkování

Doporučené denní dávkování je jedna kapsle jednou až dvakrát denně při jídle.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Přípravek není určen pro děti do tří let. Přípravek není nutné skladovat v lednici.
Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Chraňte před světlem a teplem. Uchovávejte v suchu, při teplotě do 25*C. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Chraňte před teplem a světlem. Uchovávejte v suchu, při teplotě do 25"C. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy.

Složení

Kmeny bakterií: Bifidobacterium lactis biotyp A, Bifidobacterium lactis biotyp B,
Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactococcus Lactis.
Celkem: 6,16 mg/cps
Celkové složení tobolek: (zahušťovadlo) kukuřičný škrob, maltodextrin, inulin, (želírující látka) chlorid draselný, (plnidlo) síran hořečnatý, kmeny bakterií, fruktózový oligosacharid, (enzym) amylasa, (látka zvýrazňující chuť a vůni) vanilkový prášek, (plnidlo) síran manganatý.
Údaje o firmě
Www.Svus.cz, www.farmax.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Dodržování režimu správné výrobní praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL). SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou
Farmax.

Příbalový léták