Absorpční kalhotky Molicare Medium—boky 70-120cm, savost 1555ml, 30ks

Zdravotnický prostředek

Prodyšné plenkové kalhotky pro trvalý únik moči. Kalhotky mají elastická lepítka, anatomické tvarování a vysokou savost.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4049500342551 | Zbozi: 18116612

Popis produktu

Prodyšné plenkové kalhotky pro trvalý únik moči. Kalhotky mají elastická lepítka, anatomické tvarování a vysokou savost.

Užití

Prodyšné zalepovací kalhotky MoliCare jsou spolehlivým řešením problémů s těžkým únikem moči. Skutečně prodyšný materiál zabraňuje vzniku kožních onemocnění. Díky elastickým lepítkám se přizpůsobí jakékoliv postavě a jsou znatelně poddajnější při pohybu. Anatomickytvarované vnitřní pásky chrání proti postrannímu protékání. Praktický indikátor vlhkosti upozorní včas na potřebu výměny.
Plenkové kalhotky jsou ma povrchu stále suché díky 3-vrstvému savému jádru.
Povrchová vrstva Dry Plus Vlies moč ihned odvede z povrchu. Superabsorbent SAP přemění tekutinu na gel a zabraňuje tak jejímu pronikání zpět. Navíc má schopnost rozmísťovat moč rovnoměrně po celém savém jádře — gel se nehromadí na jednom místě a kapacita savého jádra je využívána efektivněji. Speciální látka CyDex účinně neutralizuje zápach.

Poznámka

Společnost HARTMANN — RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti Paul Hartmann AG do tehdejšího podniku Rico Veverská
Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v
Heidenheimu v SRN. HARTMANN — RICO je prostřednictvím své dceřiné společnosti se sídlem v Bratislavě aktivní i na území Slovenské republiky. V České republice má společnost čtyři výrobní závody.

Příbalový léták