Abfarmis Zinek 25mg—60 tablet

Doplněk stravy. Přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a k normální plodnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4513918 | Zbozi: 18136706

Popis produktu

Doplněk stravy. Přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a k normální plodnosti.

Užití

Zinek je stopový prvek, který se podílí na metabolismu bílkovin, sacharidů, mastných kyselin a makroživin, má také vliv na enzymatický vliv inzulínu. Je důležitou látkou v dospívání i v dospělosti. Zinek přispívá: - ke zdravému fungování imunitního systému, - k ochraně před volnými radikály, - k udržení normálního stavu zraku, - ke zdravým vlasům, nehtům a pleti, - k udržení normálního stavu kostí.
Stopové prvky se v organismu vyskytují ve velmi malém množství (koncentrace nižší než 50 ppm — <50 x106 g/g), avšak jejich nedostatek vede k různým zdravotním obtížím a komplikacím. Nedostatek zinku může mít vliv na nechtěný úbytek váhy, smyslové poruchy, poruchy paměti nebo zhoršení hojení ran.

Dávkování

1 tableta denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny

Složení

Glukonát zinečnatý 204 mg = 25 mg zinku (250 % RHP)"; stabilizátory: fosfát vápenatý, uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulóza; protispékavé látky: kyselina stearová, stearát hořečnatý, oxid křemičitý; potahové látky: karnaubský vosk, glycerin, hydroxypropylmetylcelulóza *referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
Allnature je česká značka zdravé výživy, jejíž výrobky jsou určeny všem, kteří se chtějí zdravě stravovat. Neomezujeme se na speciální výživu pro vegany, bezlepkáře či raw, i když i ti si u nás bez problémů vyberou.

Příbalový léták