ABC Tea Tree Oil mycí emulze na obličej—100 ml

Mycí gelová emulze na obličej, pokožku krku a dekoltu s přírodním olejem Tea Tree je vhodná pro všechny typy pleti. Účinně a šetrně odstraňuje nečistoty a zbavuje póry od přebytečného mazu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3011013 | Zbozi: 18125959

Popis produktu

Mycí gelová emulze na obličej, pokožku krku a dekoltu s přírodním olejem Tea Tree je vhodná pro všechny typy pleti. Učinně a šetrně odstraňuje nečistoty a zbavuje póry od přebytečného mazu.

Užití

Mycí gelová emulze Australian Bodycare Tea Tree Oil na obličej, pokožku krku a dekoltu s přírodním olejem Tea Tree je vhodná pro všechny typy pleti. Učinně a šetrně odstraňuje nečistoty, zbavuje póry přebytečného mazu a bakterií a pomáhá chránit pokožku před zánětlivými projevy komedonů, zároveň ji však nevysušuje. Pro zesílení příznivých účinků následně ošetřete výživným hydratačním ABC krémem na obličej (FACIAL
CREAM) s přírodním olejem Tea Tree, Aloe Vera a vitaminy A a E.

Dávkování

Gelovou emulzi nanášejte na vlhkou pleť a jemně vmasírujte na obličej, krk či dekolt.
Poté pečlivě opláchněte. Používejte ráno a večer.

Fakta

Australian Bodycare je výrobcem produktů péče o pokožku těla a vlasů špičkové kvality.
Všechny produkty obsahují vysoce účinné a aktivní přírodní látky. Rada ABC Tea Tree
Oil (Melaleuca alternifolia) je specifická vysokým obsahem oleje Tea Tree, který dodává výrobkům charakteristickou vůni a společně s přírodními aktivními látkami intenzivně a dlouhodobě pokožku chrání a regeneruje.

Příbalový léták