3M Spofaplast 119 Dětské náplasti—20 ks

Zdravotnický prostředek

Spofaplast® Dětské náplasti jsou zábavné a tenké náplasti určené na ošetření řezných ran, odřenin a škrábanců dětí. Tyto náplasti vyhovují povrchu pokožky. Jedno balení obsahuje 20 náplastí s různými designy: 10ks - 19x72 mm, 10ks - 25x72 mm.

Cena vč. DPH
78 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4600913 | Zbozi: 18141250

Popis produktu

Spofaplast© Dětské náplasti jsou zábavné a tenké náplasti určené na ošetření řezných ran, odřenin a škrábanců dětí. Tyto náplasti vyhovují povrchu pokožky. Jedno balení obsahuje 20 náplastí s různými designy: 10ks - 19x72 mm, 10ks - 25x72 mm.

Užití

Když si vaše děti odřou koleno nebo pořežou prst, vykouzlete jim úsměv na tváři se
Spofaplast© dětskými náplastmi. Naše náplasti se zábavnými postavičkami v pestrém a atraktivním grafickém provedení odvedou jejich pozornost, zatímco jim utíráte případné slzy, nečistotu nebo špínu. Tyto pružné náplasti jsou skvělé na ochranu odřenin nebo škrábanců, ať už vaše děti lezou na strom nebo si hrají na babu. Měkký, velmi prodyšný materiál zanechává na pokožce jemný pocit a snadno se odstraňuje. Polštářek absorbuje tekutinu z rány, ale současně se nelepí. Umožňuje, aby se řezná rána nebo škrábanec pod ochranou polštářku rychle zahojil.

Příbalový léták