3M Nexcare Blood Stop hemostatická náplast—14 ks

Zdravotnický prostředek

Náplast 3M Nexcare Blood Stop hemostatická měkká náplast z netkané textilie urychluje srážlivost krve a tím minimalizuje krvácení. Rychlá aplikace, rychlé zastavení krvácení. Prodyšná. Rozměry: 6ks 16mmx57mm, 6ks 19mmx72mm, 2ks 22mm.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3320612 | Zbozi: 18135262

Popis produktu

Náplast 3M Nexcare Blood Stop hemostatická měkká náplast z netkané textilie urychluje srážlivost krve a tím minimalizuje krvácení. Rychlá aplikace, rychlé zastavení krvácení.
Prodyšná. Rozměry: 6ks 16mmx57mm, 6ks 19mmx72mm, 2ks 22mm.

Užití

Náplast 3M Nexcare Blood Stop pro zastavení krvácení se skládá z polštářku obsahující mikro disperzní oxidovanou celulózu (přírodní substance), která slouží k zakrytí a ochranu drobných ran (řezné rány, odřeniny, oděrky) a současně napomáhá hojícímu procesu. Učinek zastavující krvácení se odehrává na povrchu pokožku. Jakmile přijde krev do styku s aktivní složkou mikro disperzní oxidované celulózy, vytvoří gelovitou vrstvu, která zabrání dalšímu krvácení.

Dávkování

Návod použití: 1) Otevřete krabičku a vyjměte náplast 2) Odstraňte krycí pásku zakrývající povrch náplasti s lepidlem 3) Lepící stranou náplasti aplikujte na pokožku 4) Aplikujte na čistou a suchou pokožku pro zajištění spolehlivé přilnavosti
Upozornění:
Zabraňte přímému kontaktu polštářku náplasti s očima
Před nanesením náplasti ránu vyčistěte
Náplast není určen ke kontrole tlaku tepenného krvácení nebo krvácení z velkých cév. V případě silného krvácení vyhledejte lékařskou pomoc

Příbalový léták